Yksilölliset pohjalliset

Tukipohjallisia tehdään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tukipohjallisia on erilaisia eri tarpeen mukaan

  • dynaaminen eli toiminnallinen pohjallinen (estää virheellisen toiminnan, mutta sallii normaalin toiminnan, ohjata jalkaterän kuormitusta oikeaan suuntaan)
  • keventävä (keventää liiallista painetta tietyssä kohtaa esim. haavan kohta, kipeä känsä tai ylikuormittunut nivelen pää)
  • painetta tasaava (painetta tasaavat pohjalliset, jolloin pyritään ennaltaehkäisevästi vähentämään kuormituspaineen syntyä ja mahdollisten kovettumien tai päkiän- kantapääkivun syntymiselle)
  • korjata pituuseroa
  • lisätä iskunvaimennusta

Tässä kuvassa skannataan henkilön jalkapohjaa sekä jalkaterää yksilöllisiä pohjallisia varten
3D-tekniikalla. Skannaus tehdään aina pohjallisia tilatessa.

FootCare® edustaa viimeisintä teknologiaa tukipohjallisten suunnittelussa ja valmistamisessa

FootCare®-menetelmä hyödyntää Suomessa ainoana viimeisimmän teknologian mukaisia 3D-fotoskannereita. Käytössämme on jalka- ja fysioterapeuttien viimeisimmät tutkimustulokset sekä uusin digitaalinen teknologia suunnitteluohjelmien ja kauko-ohjattavan jyrsimen muodossa. Suunnittelun avulla voidaan toteuttaa yksilöllisten tuenta tarpeiden sekä pituuserojen korjauksen lisäksi mm. kevennyksiä, joilla vähennetään jalkaterän kuormitusta ja painetta kipu- tai ongelma-alueilla. Sellaisia ovat mm. kovettumat, känsät ja haavat. Jyrsin työstää suunnitellun pohjallisen millimetrin tarkasti. Pohjallinen valmistuu yhdestä kappaleesta ilman pettäviä saumoja ja rakenteita. Tukipohjallisen hionta tehdään käsityönä asiakkaan jalkineeseen sopivaksi. Viimeistelty tulos saadaan pinnoittamalla pohjallinen asiakkaan tarpeiden mukaan

FootCare® -tukipohjallinen – Hoitava ja yksilöllinen erikoispohjallinen

FootCare -tukipohjalliset valmistetaan yksilöllisesti jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn ja niiden poistamiseksi.

Korkealaatuiset tukipohjalliset 

FootCare on Suomessa kehitetty ja valmistettu, yksilöllinen ja hoitava erikoispohjallinen. Valmistamme tukipohjalliset yksilöllisesti asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaan jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn ja niiden poistamiseen.

Kenelle FootCare tukipohjallinen sopii 

FootCare tukipohjalliset on suunniteltu tuki- ja liikuntaelinoireisiin sekä haastaviin lääkinnällisiin tarpeisiin sairauksissa kuten diabetes ja reuma. Asiakkaanamme on jalkakipuisia, lapsia, urheilijoita, senioreita sekä turvakenkäjalkineiden käyttäjiä. Turvajalkineisiin FootCarella on sertifikoidut yksilölliset pohjalliset.